Perhokalastus tapahtuma 2015

Perhokalastuspäivä 21.3.2015

Sallan Perhokerho ry ja Sallan kunnan nuorisotoimi järjestivät avoimen tapahtuman kautta kaikille kuntalaisille mahdollisuuden päästä tutustumaan perhokalastuksen saloihin. Osanotto ei ollut suuri ja yhtäkään harrastusta aloittelevaa osanottajaa ei ollut paikalla.

1. osio käsitti perhonsidontaa. Sallansuuhun paikalle saapuneet Perhokerhon sitojaveteraanit tekivät keskenään ottiperhoja tulevalle kaudelle.
2. osio suoritettiin Sallahallilla ja se käsitti perhonheitto opastusta. Paikalla ei ollut yhtäkään aloittelevaa heittäjää tutustumassa harrastukseen, joten kokeneemmat paikallaolijat testasivat erilaisia vapoja ja siimoja keskenään. Ainakin Karille löytyi vanahaan Sageen siima ratkaisu.
Lopuksi järjestettiin leikkimielinen casting-kisa, eli heitettiin tarkkuutta. Vähiten pisteitä eli heittoja tehnyt voittaa. Pasi voitti.

Tulokset:

1. Pasi Niskala 15p
2. Mikael Vaarala 18p
3. Kari Hänninen 20p

Päivä oli selvästi pettymys järjestäjälle siinä mielessä, että yhtäkään uutta asiasta kiinnostunutta, seuran ulkopuolista henkilöä, ei paikalle tullut ja toisekseen juniorit puuttuivat aikalailla täysin. Näyttääkin nyt siltä, että perhokalastus on pienoisessa laskusuhdanteessa paikkakunnallamme.
Kiitokset kaikille mukana olleille.
Passu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *