Perhokalastusmestaruus 2014

Sallan Perhokerhon perhokalastuksen yleisen sarjan mestaruuskilpailut 2014 pidettiin tänä vuonna Kuusinkijoella aikuisten kalastusreissun yhteydessä 15–17.8.2014.

Kalastuskausi oli vielä kiivaimmillaan ja monet kerhon jäsenet olivat omilla kalareissullaan, joten osallistujajoukko ei ollut määrällisesti kovin kattava, mutta sitäkin laadukkaampi. Osallistujat kokoontuivat perjantai-iltana Sipinkosken tulipaikalle, joka toimi myös reissun tukikohtana ja kilpailukeskuksena.

Koska Kuusinkijoki oli useimmille osallistujille outo, niin perjantai-ilta meni jokeen tutustuessa ja kesän kalareissuja muistellessa. Lauantaiaamuna alkoi sitten varsinainen kilpailu. Suurin osa kilpailijoista keskittyi taimenen kalastukseen ja Kari onnistuikin saamaan heti aamusta noin 2,4 kg:n taimenen. Taimenia oli muitakin liikkeellä, sillä parit perukkeet napsahtivat poikki. ”Joku kyllä neuvoi käyttämään paksumpia perukkeita”. Kovasta yrityksestä huolimatta ei enää yhtään taimenta rantautettu. Larssi onnistui vielä kisan loppuvaiheessa saamaan mitallisen harrin.

Tulokset:

1. Kari Hänninen taimen 61,7 cm
2. Lars Tuomas harri 38,0 cm

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *