Perhonheitto tapahtuma 2014

Sallan Perhokerho avasi jälleen uuden lehden toiminnassaan. Lajina tämä yhdenkäden perhovavoilla perhosiimojen heittely ei tosin ollut erikoinen tai uusi, mutta paikka missä se tehtiin, oli perhostelijoillemme ennen kokematon.

Olosuhteet perhonheittoon olivat jotenkin epäluonnolliset. Lämpöä 20 astetta, ei tuulta eikä sadetta, ei sääskiä ja valokin tuli juuri oikealta suunnalta, joten aurinkolasitkin olivat tarpeettomat. Oltiin sisätiloissa, Sallan Liikuntakeskuksessa.
IMG_4635
Mukaan tähän sunnuntai-iltapäivän tapahtumaan oli kerääntynyt toistakymmentä jäsentä. Ikäjakauma oli liki kuuskymppisestä ihan junnuun. Paikalla heitto-ohjausta veti Timo, joka oli tapahtuman myös ideoinut.

Apua saivat lähinnä ne, jotka olivat ostaneet uutta välineistöä ja olivat hiukan kokemattomampina epävarmoja pakettinsa toimivuudesta. Uusia siimoja saatiin testailtua ja hakea sitä sopivaa siimaluokkaa omaan vapaan. Saatiin myös testiheittää kaverin kamppeet, joten kattaus oli ERITTÄIN monipuolinen.
IMG_4639
Lopuksi käyty tarkkuusheittokilpailu kruunasi tapahtuman. Olisi luullut, että kokeneet perhonhuitojat olisivat korjanneet potin ja näin asia näytti olevankin, kunnes viimeisenä viivalle asteli Elias, n.13 v. Hän syötti jo varman voiton vieneille konkareille sitä itseään ja vei voiton kaikkien nokan edestä. Kova suoritus kovan paineen alla.

Tapahtuma oli todella onnistunut ja se tullaan uusimaan ensi talvena, joten sitä odotellessa hoidellaan tämä sulavesiaika kunniallisesti syksyyn.
IMG_4649
Kiitokset Timolle ja kaikille tapahtumaan osallistuneille. Kireitä siimoja vaan kesälle ja tuulettomia heittokelejä kaikille.

Pasi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *