Sallan Perhokerhon toimia 2021

Kerhomme toiminta alkaa palautua entiselleen koronarajoitusten pikkuhiljaa purkautuessa. Olemme päässeet jo aloittamaan perhonsidontaillat sekä pitämään kevätkokouksen.

Kesän 2021 alkuun onkin heti Korvatunturin Kunkku perhokalastuskilpailu. Kisa käydään nyt 30. kerran ja sen myös on tarkoitus jäädä viimeiseksi laatuaan. Kisaviikonloppu järjestetään Savukosken Kairijoella 11.–13.6. 2021. Kutsut perhokalastusseuroille on lähetetty.

Nuorten leiri pidetään seuraavana viikonloppuna eli 19. – 20.6. Paikaksi on valikoitunut Kairijoki.Leirillä on tarkoitus käydä läpi perhokalastuksen alkeet sekä sitoa ottiperhot paikan päällä, jos niitä ei vielä rasioista löydy. Lisäksi opetellaan lukemaan joesta kalan mahdolliset oleskelupaikat sekä tietysti saada kala aktivoitumaan niille tarjottuun perhoon. Leiriläisillä on hyvä olla mukana omat perhokalastusvälineet, mutta jos niitä ei kuitenkaan ole, niin ohjaajilta varmasti löytyy tarkoitukseen sopivaa kalustoa. Leiristä saa tietoa ja sinne voi ilmoittautua mukaan soittamalla tai viestimällä (Pasi 040 75 44 901).

Aikuisten kalastusretken suunnittelu on vielä kalapaikan suhteen auki. Tarkoitus on lähteä lohta pyytämään ja näin varmasti tapahtuukin, mutta nyt vain odotellaan naapurimaiden rajaliikenteen rajoitusten mahdollisia muutoksia. Ajankohdaksi on kaavailtu elokuun loppupuolta. Reissusta infoaa lisää Timo 040 8344 888.

Seuraava kerhoilta on su. 30.5. ja siellä tehdään taas ottiperhoja. Myöskin heittoharjoituksia on tarkoitus pitää vielä ennen kesän tuloa.

Jokavuotinen Kerhon suurin kala- kilpailu on jo käynnissä. Sinne ilmoitetuista kaloista ilmoitetaan pituusmitta, kalapaikka mistä se saatiin sekä päivämäärä. Valokuva ja maininta perhosta kannattaa myös laittaa mukaan.

Sallan Perhokerho ry toivottaa kaikille Perhokalastukseen sekaantuneille oikein tyveniä ja pintakäytirikkaita kalastusiltoja sekä kireitä siimoja ja tuulisolmuttomia perukkeita kaikkialle  jokien ja järvien rannoille. Toivotaan myös että kahluuhousut ei alkaisi vuotamaan, ainakaan heti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *